• Hotel Sempione Milan
 • Hotel Sempione Milan
 • Hotel Sempione Milan
 • Hotel Sempione Milan

Bine ați venit la Hotel Sempione Milano de 3 Stele!

Hotel Sempione Milano ocupă o clădire istorică și a fost renovat complet recent. Hotelul este situat în centrul orașului Milano, la doar 50 de metri de Stația de Metrou Piazza della Repubblica și la 500 de metri de stația de tren Milano Stazione Centrale, care este de asemenea punct de conexiune pentru aeroporturile Malpensa, Linate și Bergamo Orio al Serio.

 • Camere

  camere

  Camerele de la Hotel Sempione pot fi considerate o cazare ieftină la Milano, cu toate acestea proprietatea este un hotel de 3 stele de înaltă calitate pentru turiști și ca consecință toate camerele au aer condiționat, telefon cu linie directă și conexiune la internet cu ADSL pentru oaspeții care vin cu laptopuri proprii. Conexiune Internet Wi-fi este gratuit în zonele publice ale hotelului.

 • Tur Video

  tur video

  Hotel Sempione se bucură de o locație centrală fantastică în centrul orașului și este ideal pentru oaspeții care vor să exploreze comorile culturale și artistice ale orașului, cât și pentru oamenii de afaceri care vor să ajungă la Fieramilano Rho Pero sau Fieramilanocity.

  citeste mai mult
 • Galeria

  galeria

  Vedeți Galeria Foto de înaltă definiție pentru a știi ce vă așteaptă la hotelul de 3 stele fermecător din centrul orașului Milano.

  citeste mai mult
 • Locația

  locația

  Vecinătatea de Stația de Metrou Repubblica la doar 50 de metri înseamnă că Duomo este la doar 3 stații - Duomo sau Catedrala din Milano este centrul istoric al orașului unde veți găsi și Teatro alla Scala, plus cele mai bune magazine și monumente artistice.

  citeste mai mult
Hotel Sempione Milan
spune

Locație Centrală Excelentă!

Hotel Sempione Milano... "Am venit la Milano în vacanța de Paște și ne-am simțit minunat... Am rezervat online direct cu hotelul și am profitat de garanția Cele mai Bune Prețuri Garantate dacă rezervați direct... Am plătit un preț foarte bun pentru o cameră matrimonială și am avut un mic dejun continental tip bufet inclus cu care am început o zi excelentă". Hotelul este bine poziționat cu stația de metrou în apropiere care este la doar o stație de Stazione Milano Centrale și la 3-4 stații de principalele atracții turistice. Sunt câteva hoteluri mari și moderne în apropiere, cum ar fi Principe di Savoy și imensul hotel Ibis Centro de peste drum, deci avem o locație excelentă pentru hoteluri aici, la Milano. " Serviciile au fost excelente și cazarea își merită banii... Plănuim să ne întoarcem la Milano pentru cumpărături și sperăm să stăm la Hotel Sempione"!

John și Lucy Thompson, Leeds, Marea Britanie

 • FREE

  Anulare gratuita

  Cu 2 zile inainte de data sosirii

 • FREE

  Internet Wi-Fi

  Gratuit

 • Check
  in

  Check-in

  de la 11:00