Locație Centrală

Hotel Sempione se bucură de o locație centrală fantastică în centrul orașului și este ideal pentru oaspeții care vor să exploreze comorile culturale și artistice ale orașului, cât și pentru oamenii de afaceri care vor să ajungă la Fieramilano Rho Pero sau Fieramilanocity.

Metro Stop Repubblica

Vecinătatea de Stația de Metrou Repubblica la doar 50 de metri înseamnă că Duomo este la doar 3 stații. Duomo sau Catedrala din Milano este centrul istoric al orașului unde veți găsi și Teatro alla Scala, plus cele mai bune magazine, monumente artistice, muzee și galerii de artă.

Pentru a ajunge la Bergamo

Autobuzul trebuie să meargă pe autostrada Milano-Venezia, care este foarte aglomerat între orele 16.00 – 19.00, așa că dacă aveți zborul seara devreme, trebuie să plecați mai devreme, cel puțin cu 3 ore înaintea decolării. Nu ezitați să imprimați Harta Interactivă Hotel Sempione Milano, care o să vă îndrume și dacă sunteți cu mașina. Clic aici pentru a afla cum să ajungeți la Milano Hotel Sempione cu mașina.

De la Aeroporturi: Malpensa, Linate și Bergamo Orio al Serio

Puteți lua trenul express Malpensa sau autobuzul ale căror destinație este Stația Centrală Milano. Durata călătoriei este de 1 oră. De aici puteți lua metroul Linia Galbenă 3 și mergeți o stație până la Repubblica.

Sau, dacă este o zi frumoasă cu soare la Milano, puteți merge pe jos, pe Via Pisani, până la sfârșitul străzii și la dreapta. De la Linate luați autobuzul shuttle la Stația Centrală – durata călătoriei este de 25 minute. De la Bergamo Orio al Serio puteți lua autobuzul shuttle Terravision sau autobuzul shuttle al aeroportului. Ambele costă aprox. 7 euro o călătorie și călătoria durează cam o oră în funcție de trafic.

Cum să ajungeți la Fieramilano Rho Pero și Fieramilanocity

Hotel Sempione Milano – Luați metroul de la stația Repubblica care este foarte aproape de Hotel Sempione Milano și la 3 stații de Duomo.

De aici luați Linia Roșie 2 în direcția Pero Rho. Dacă mergeți la centrul de expoziții Fieramilanocity trebuie să coborâți la Pero Rho.

Sau dacă participați la un eveniment mai mic la vechiul Fiera Milano, adică Fieramilanocity trebuie să coborâți la Amendola Fiera sau Lotto, în funcție de intrarea care îl folosiți.